Vila (Orahovac)

€397,000

Opis

Prodaje se vila u Orahovcima ukupne površine 270m2 sa dodatnih 80m2.

Struktura vile:

– Prizemlje (90 m2): 2 spavaće sobe, dnevni boravak, kuhinja, kupatilo, 2 ostave, tehnička soba (rezervoar za vodu, hidrofor, vešeraj, ljetnja kuhinja).
– Drugi sprat (90 m2): kuhinja, kupatilo sa izlazom na terasu, dvije spavaće sobe, svijetao dnevni boravak sa panoramskim prozorima.
– Treći sprat (90 m2): velika otvorena terasa sa neverovatnim pogledom na mediteransku vegetaciju, planine i more.
– Samostojeća kuća-veranda (80 m2).

Glavna ideja arhitektonskog koncepta bila je stvoriti toplu i ugodnu porodičnu atmosferu.

Posebni detalji:
– odvojeni ulazi na prvi i drugi sprat glavne zgrade, omogućavajući svim članovima porodice da budu u blizini i istovremeno imaju priliku da se opuste ili bave svojim poslovima, ne ometajući druge;
– otvorena panoramska terasa na 3. spratu odlična je za sunčanje i jogu, a uveče i noću je odlično mjesto za prijateljski sastanak ili romantičnu večeru pod zvijezdama.
– veliki mediteranski vrt sa smokvama, limunom, mandarinama, luksuznim grmljem hortenzije;
– samostojeća ljetnja kuća-veranda sa opremljenom kuhinjom i prostorom za roštilj.
Orahovac je tiho i rijetko naseljeno odmaralište, kao i najzelenije mesto u Bokokotorskom zalivu sa gustom hrastovom šumom i planinskim šipkom.
Mjesto je orijentisano na jug, čineći da sunce sija tokom cijelog dana. Plaže Orahovec su među deset najčistijihih plaža u Crnoj Gori.
Svježi potoci teku sa planinskih padina u more, pa voda u Orahovcu poprima nevjerovatnu tirkiznu nijansu i prozirna je i čista.

 

Cijena je 397.000€.

Lokacija

Podijeli Nekretninu

Share
POZOVITE NAS