Villa(sveti Stefan)

€3,200,000

Opis

Vila se nalazi na ivici stenovite grebene obrasle borovom šumom, nadvijajući se nad možda najpoznatijim mestom u Crnoj Gori: ostrvom i gradom Sveti Stefan. Sa svih spratova vile pruža se prekrasan pogled na Sveti Stefan, grad Budvu i njegov zaliv, planine Budvanske rivijere koje okružuju Budvu. Kombinacija ovakvih pogleda i pješačke udaljenosti od mora, drevnog grada sa autoputem Budva-Bar udaljenom stotinjak metara, čini ovo mjesto jedinstvenom ponudom za Crnu Goru.

Vila je zgrada na 3 sprata ukupne površine 1000 kvadratnih metara. Pored skoro 600 kvadratnih metara stambenog prostora, za Vašu udobnost, osmislili smo i prostranu terasu sa fontanom, bazen sa garniturom za sedenje, vinsku sobu, garažu i razne tehničke prostorije. Vila se nalazi na padini tako da su njena dva gornja nivoa okrenuta prema pristupnom putu, a sva tri nivoa su na litici iznad mora u pravcu ostrva Sveti Stefan. Osim toga, jedinstveni dizajn ravnog krova omogućava vam da ga koristite za sunčanje ili čak da ga napravite mjestom za ljetne zabave.

Otvaranjem ekskluzivnih visokih ulaznih vrata ulazi se u prostrani ulazni hol, odakle pažljivo osmišljene stepenice i hodnici vode do ostalih prostorija na ovom i drugim spratovima. Vila ima pet spavaćih soba sa sopstvenim kupatilima i garderoberima, sa posebnom pažnjom, naravno, na glavnu spavaću sobu, koja takođe ima prostor za budoar i kamin na drva. Radi Vaše udobnosti, kuća ima unutrašnji lift koji se kreće između svih nivoa. A biser VILE je zimski vrt, opremljen tehnološkim inovacijama koje omogućavaju njen rad tokom cijele godine.

Za izgradnju i uređenje VILE korištene su najnovije tehnologije i materijali samo najboljeg kvaliteta. Fasade su izrađene od prirodnog crnogorskog i hrvatskog kamena različite obrade, a s obzirom na lokaciju objekta korišćeni su panoramski prozori sa duplim staklima visine preko tri metra. Unutarnje opremanje uključuje parkete, kvalitetnu talijansku porculansku keramiku, mozaik i mermer. Zidovi, dno bazena i hamam ukrašeni su španskim mozaicima. Tihi lift velikog kapaciteta ima panoramsku staklenu kabinu i vrata. Vila je opremljena sigurnosnim alarmnim sistemom sa video kamerama po obodu lokacije. Svi spratovi su opremljeni WiFi ruterima, digitalnim TV sistemom, akustičnom instalacijom u zoni bazena i pimpom.

 

Lokacija: pos. Sveti Stefan

Površina vile: 600 + 400 m2.

Broj spavaćih soba: 5

Broj kupatila: 9

Trošak: 3,200,000

Lokacija

Podijeli Nekretninu

Share
POZOVITE NAS