Vila (Krašići, Budva)

€1,100,000

Opis

 

Ova prelijepa vila se nalazi na prvom redu do mora, samo 3 metra udaljena od obale, u mirnom i prelijepom mjestu Krašići u Bokokotorskom zalivu, opština Tivat. Izgrađena je 2018. godine i pruža spektakularan pogled na more.

 

Vila ima ukupnu površinu od 320m2 i dolazi sa 2 parking mesta. Sastoji se od tri odvojena apartmana koji su potpuno opremljeni za udoban boravak.

 

Prvi apartman ima 2 prostrane spavaće sobe, kuhinju sa trpezarijom i dnevnim boravkom, kupatilo i balkon sa pogledom na more. Ekskluzivna vila na prodaju u Krašićima, Bokokotorski zaliv – Prva linija do mora!

 

 

Drugi apartman se sastoji od 1 prostrane spavaće sobe, kuhinje sa trpezarijom i prostranim dnevnim boravkom, kupatila i balkona sa predivnim pogledom na more.

 

Treći apartman ima 1 prostranu spavaću sobu, kuhinju sa trpezarijskim stolom, prostrani dnevni boravak, kupatilo i izlaz na terasu sa baštenskom garniturom i pogledom na more.

 

Vila takođe ima palubu sa ležaljkama i suncobranima, idealnu za opuštanje i uživanje u prelepom ambijentu. Parking je obezbeđen za vaše vozilo.

 

Ova vila je potpuno opremljena svim potrebnim stvarima za ugodan boravak. Pruža vam izvanrednu priliku da uživate u privatnosti, luksuzu i predivnom pogledu na more. Ne propustite ovu jedinstvenu ponudu!

Lokacija

Podijeli Nekretninu

Share
POZOVITE NAS