Vila(Reževići,Budva)

€2,300,000

Opis

Drevno imanje sa prostranim ograđenim prostorom u kojem ćete naći maslinik i voćnjak, dva bazena, prostor za roštilj, mnoštvo osamljenih prostora za sedenje i terasa sa panoramskim pogledom na more i planinske padine.

Trospratna vila ima 4 spavaće sobe, 4 kupatila, 2 dnevne sobe opremljene kuhinjom.

U prizemlju se nalazi prostrani dnevni boravak s otmenim kaminom i izlazom na terasu. Glavna kuhinja i kupatilo za goste takođe se nalaze u prizemlju.

Na drugom spratu su 2 spavaće sobe i 2 kupatila, svaka spavaća soba ima izlaz na vlastitu terasu s pogledom na more.

Na trećem spratu nalazi se 4. spavaća soba i dodatni dnevni boravak sa čajnom kuhinjom, 4. kupatilo. Čitav sprat uokviren je terasom s prekrasnim pogledom na more, maslinjake i bazen.

Sve sobe su opremljene klima uređajima, ali debljina zidova stare kuće stvara prirodnu hladnoću, koja minimizira potrebu za korišćenjem klima uređaja čak i u najjačim vrućinama. A po hladnom vremenu baterije će pružiti udobnost.

Bazen je podeljen na 2 dijela – za odrasle i djecu. Oko bazena se nalazi rekreacijski prostor koji će postati omiljeno okupljalište svih gostiju – rekreativni prostor opremljen je ležaljkama, trpezarijskim stolom, ljuljačkom, tu je i letnja kuhinja i veliki roštilj.

Lokacija: Rezevici

Površina vile: 480 m2

Površina parcele: 2400 m2

Spavaće sobe: 4

Broj kupatila: 3

 

Cijena: 2.300.000€.

Lokacija

Podijeli Nekretninu

Share
POZOVITE NAS