Trosoban stan (Podgorica ,Centar)

€2,650

Opis

Stan za prodaju površine 114 m/2.

Luksuzan, tri sobe, dva kupatila, jedan mali wc, velika dnevna soba, kuhinja, balkon. Drugi sprat.

Stambeno poslovni objekat ,,Ribnica” u strogom centru Podgorice, pored Kraljevog parka, na 35 metara od hotela Hilton u potpunosti je završen i useljiv u julu 2016. godine.

Pored elemenata moderne arhitekture koji dominiraju fasadom koja je izrađena od prirodnog kamena i fundermax ploča, objekat je opremljen vrhunskom klimatizacijom Mitchubishi electric (svaka soba u stanu ima nezavisnu plafonsku jedinicu), unutrašnjim vratima od punog drveta, Schucco bravarijom, Shiendler liftovima, podnim grijanjima u kupatilima, video interfonima, električnim roletnama, vrhunskom granitnom keramikom, Catalano sanitarnom opremom, Hansgrohe česmama i slavinama. Stan ima pripremu za Smart home instalaciju, vrhusku zvučnu izolaciju od 3cm debljine, prvoklasne hrastove parkete, spuštene plafone u svim prostorijama. Zgrada je opremljena video nadzorom.

 

Objekat posjeduje dva nivoa podzemne garaže sa trideset parking mjesta. Garaža je opremljena autoliftom i video nadzorom. Ispred zgrade postoji devet parking mjesta, od kojih je jedno uvijek rezervisano za stan koji je u ponudi.Zgrada posjeduje službu održavanja i 24-oro časovno prisustvo portira.

 

Cijena : 2.650,00€/m2

Gražno mjesto: 15.000,00€/m2

Lokacija

Podijeli Nekretninu

Share
POZOVITE NAS