Poslovni prostor ( Podgorica, Stari Aerodrom )

€2,200

Opis

Izdaje se poslovni prostor 218m2 u Podgorici, naselje Stari Aerodorm.

Struktura: Prizemlje 120,63m2 – Velika otvorena prostorija , toalet i stepenište; Suteren 97,56m2 – Velika otvorena prostorija.

Poslovni prostor se izdaje u zatečenom stanju : urađena je košuljica, malter, vodovodne, kanalazicione i elektro instalacije, razvučen multi-split sistem klimatizacije  za dvije plafoanske klime osamnaestice u prizemlju i dvije dvanestice zidne u suterenu. Obezbijeđeni su i kupljeni svi uređaji.  Ostalo je po dogovoru sa zakupcem i njegovoj želji, da se odradi kompletna keramika, zidovi,  plafoni(mogu i spušteni), toaleti, vrata i svi završni radovi kako unutar poslovnog tako i oko zgrade.

Ukoliko zakupac želi da zakupi po dogovru potpuno završen poslovni prostor, cijena bi bila 2500€. Vlasnici su raspoloženi za svaki vid dogovora, kada je u pitanju renoviranje i opremanje. Zavisno od dogovora rok za završetak preostalih radova je 15 dana.

Poslovni prostor je orijentisan Sjeverno-Južno-Zapadno. Većina prostora je zastakljena pa tokom cijelog dana ima jako puno prirodne svjetlost. Ima više mogućih ulaza/izlaza na ulicu i na dvorište-parking. Takođe, oko zgrade i preko puta nje ima veliki javni parking sa uvijek slobodnim mjestom. Poslovni prostor se nalazi na veoma atraktivnoj i prometnoj lokaciji, a opet u jakom mirnom dijelu Starog Aerodorma. Pa zakupcima nudi ugođaj komfora, tišine, lijepog okruženja, puno svjetlosti, a stres od saobraćaja, parkinga i gužve je sveden na minimum.  Sama širina i lokacija ga čine idealnim za različite vrste namjene, a svakako njegova vidljivost na pomenutoj lokaciji, uz samu ulicu bi svaki biznis dodatno promovisala.

U blizini prostora  se nalaze: škole, vrtići, dom zdravlja, marketi, poslastičarnice, razne kancelarije, servisi, prodavnice automobila, javne institucije, nevladine organizacije, IT kompanije, kafići, restorani,  lokali i mnogobrojne druge poslovnice.

Poslovni prostor je idealan za: kancelarije, IT kompanije ili neku labaratorijsku ordinaciju. Vlasnici za zakupce ne žele markete, kafiće i restorane. Ukoliko želite da obradujete svoj tim i tražite idealan prostor i okruženje za posao i stimulaciju zaposlenih, onda je ovaj poslovni prostor naša preporuka.

Izdaje se na duži period.

Cijena mjesečnog zakupa : 2.200€

Lokacija

Podijeli Nekretninu

Share
POZOVITE NAS