Poslovni prostor (Atlas Capital)

Na upit

Opis

Izdaje se komletno opremljen kancelarijski prostor u Capital Plazi.

Poslovni prostor se nalazi na drugom spratu The Capital Plaza Diplomat Tower. Impresivno dvostruko visoko predvorje kule Diplomat uključuje recepciju i obezbeđenje 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji.

Pored toga, ulazak u predvorje uključuje prolazak kroz prolazni detektor metala, kao i rendgenski uređaj za skeniranje ličnih stvari svih stanara i posjetilaca, što The Capital Plaza Centar pozicionira kao jednu od najsigurnijih zgrada u državi.

Usluga recepcije, tri brza lifta, protivpožarni alarmni sistemi, kontrola pristupa, bezbednost, nadzor i upravljanje i centralna klimatizacija čine vašu kancelariju u Capital Plaza idealnim radnim mestom.

Prizemlje Capital Plaza uključuje pješačku zonu koja je okružena širokim spektrom modnih prodavnica, prodavnica dekoracije, restorana, banaka i mnogih drugih specijalizovanih i uslužnih radnji.

Poslovni prostor je potpuno opremljen i ima konferencijsku salu, open space (otvoreni prostor) za zaposlene, prijavnicu i kancelariju izvršnog direktora, kuhinju, arhivu i još tri kancelarije. Prostor je površine 193m2 i ima jedno parking mesto na nivou -3.

Cijena je po dogovoru!

Lokacija

Podijeli Nekretninu

Share
POZOVITE NAS