Luksuzan penthouse duplex (Zgrada Vezir)

Na upit

Opis

 

Luksuzan penthouse četvorostrano orijentisan na odličnoj lokaciji

Luksuzan penthouse duplex iz kojeg se pruža fanastičan pogled na glavni grad. Stan je četvorostrano orjentisan. U prvom planu je najljepši dio Podgorice, prema rijeci Morači. Osjetite čar življenja u ovom ekskluzivnom stanu koji će vam zahvaljujući pažljivo biranoj lokaciji, pružiti intiman osjećaj stanovanja, ali i omogućiti sve što je potrebno za kvalitetan gradski život.

Karkteriše ga: elegancija, luksuz, osvijetljenost  I komfor. Stan odlikuje izvrsnim dizajnom, moderno opremljen. Osmišljen sa idejom da ponudi mjesto za život vama, koji želite vrhunski kvalitet, komfor i intimnost. Stan je jedini na 7 nivou I lift ide direktno u stan, za koji je predviđeno da samo vlasnik dobije  čip. Posjeduje privatni ulaz stepenicama između 6. i 7.sprata.

Stambeno-poslovna zgrada Vezir, je spoj prirode i savremene arhitekture, smještena u prirodnom ambijentu u najljepšem dijelu Podgorice, koja se nalazi na ekskluzivnoj lokaciji, povezan sa glavnim saobraćajnicama, omogućava dostupnost i blizinu urbanim, kulturnim, poslovnim, sportskim sadržajima i nudi sve što je potrbno za kvalitetan i sadržajan gradski život.

​​​

Struktura stana:

Prvi nivo: lift, ulazni hol, toalet, kuhinja I trpezarija, veliki dnevni boravak, unutrašnje stepenice.
Drugi nivo: hol, četiri sobe, garderober, tri kupatila , degažman, lavanderija, dvije terase.

Stambena kvadratura: 356m2 (131m2 + 225m2)

Cijena: Po dogovoru

Garažno mjesto uračunato

Svi ulazi I garaža pokriveni kamerama.

Lokacija

Podijeli Nekretninu

Share
POZOVITE NAS