Kuća(Zagorič)

Na upit

Opis

Kuća  za izdavanje ,pogodna za stanovanje i radni boravak.Kuća je kvadrature 406m2 na 680m2 placa.Kuća se nalazi na odličnoj lokaciji  u neposrednoj blizini park šume Gorica na 1.5km od centra. Širokim asfaltnim putem je povezana sa centrom grada, a u njenoj neposrednoj blizini nalazi se vrtić, osnovna škola, supermarket, restoran, park šuma Gorica. Dvoriste je kultivisano,uredjena basta ogradjena sa 4 strane visokom ogradom i živom ogradom,visine 3 m .Kuća ima videointerfon, kapiju na daljinsko otvaranje, klime i centralno grijanje.

Kuća je radjena veoma kvalitetno i sastoji se od tri nivoa.

Prvi nivo: hodnik, gostinski toalet, velika dnevna soba (sa velikom terasom na dvije strane kuće) sa trpezarijom i velikom kuhinjom, u prizemlju garaža iz koje se moze uci u kucu sa pomoćnom prostorijom (predvidjenom za teretanu i ostalo)

Drugi nivo :dvije sobe (sa ugradnim plakarima),ostava i luks kupatilo sa hidromasaznom kabinom.

Treći nivo: dvije velike sobe(sa ugradnim plakarima) jedna ima terasu a druga pomoćnu sobu za garderobu i peglanje, na istom nivou je veliko luks kupatilo sa dzakuzijem, na četvrtom nivou su dvije sobe sa velikom terasom koja gleda na park šumu Gorica.

Cijena nije fiksna i postoji mogućnost dogovora .

 

Kuća je u ponudi i kao poslovni prostor za ambasadu ili kancelarije . Objekat posjeduje veliki parking i može uz male korekcije  se može privesti namjeni.

Lokacija

Podijeli Nekretninu

Share
POZOVITE NAS