Kuća (Gornja Gorica)

€2,000

Opis

Izdaje se luksuzna kuca novije gradnje površine 160m2, u naselju Gornja Gorica. Kuća se nalazi se u blizini novog bulevara, i na samo 2 km od Big shopping centra. Dvorište kuće je ograđeno betonskom ogradom i omogućava bezbijedan parking za 3 vozila, sa kapijom na automatkso otvaranje, velična dvorišta je ~ 300m2. Kuća je spratna, na prizemlju se nalazi veliki dnevni boravak, trpezarija, kuhinja, 2 pomoćne prostorije ( ostave ) i 2 sobe ( trenutno jedna je koncipirana kao kancelarija, a druga kao soba za trening i zabavu ), kupatilo i velika terasa sa koje je moguć izlaz u dvorište.

Na spratu su 3 spavaće sobe ( od kojih je jedna master soba sa velikim garderoberom ), mali garederober/ostava, kupatilo, wc i 2 terase.

Kuća je izuzetno kvalitetno gradjena sa odličnom izolacijom ( stolarijom i demit fasadom vrhunskog kvaliteta ), klimatizovana je sa inverterskim klimama, kupatila posjeduju podno grijanje i Villeroy & Boch sanitarije. Takođe kuća posjeduje pomoćnu prostoriju ~ 20m2 predviđenu za odlaganje alata i sl. Kuća je pokrivena savremenim alarm sistemom i izdaje se namještena.

Izdaje sa na duži vremenski period i predstavlja odličan izbor za porodičan, udoban i miran život.

Cijena mjesečnog zakupa je 2000€. Obavezan depozit u visini 2 kirije.

Lokacija

Podijeli Nekretninu

Share
POZOVITE NAS