Dvosoban stan (Kotor)

€190,000

Opis

Lokacija: Prcanj

Površina stana: 89 kv.m

Broj spavaćih soba: 2

Broj kupatila: 2

Cena: 190.000

 

Nudimo na prodaju stan u novoj trospratnici sa pogledom na more, smešten u gradu Prčanj u Boki Kotorskoj. Kuća se sastoji od 3 etaže, svaka sa po jednim stanom, koji ima svoj ulaz i parkirno mjesto. Moderna mala stambena zgrada nalazi se na 150 metara od mora, opremljena protuprovalnim alarmima, interfonom, vatrodojavnim sistemom, satelitskom televizijom, telefonom, internetom. Stanovi imaju visokokvalitetnu završnu obradu: u svakoj sobi su ugrađeni klima uređaji, pločice sa podnim grejanjem u celoj sobi, panoramsko zastakljivanje.

Stan se nalazi na 3. spratu. Površina: 89 m2, ima 2 spavaće sobe, 2 kupatila, 2 terase, dnevni boravak sa kuhinjom. Iz spavaće sobe se izlazi na terasu. Pristup 2. terasi iz dnevne sobe sa koje se pruža predivan pogled na zaliv.

Sva potrebna infrastruktura nalazi se na pešačkoj udaljenosti. Dva prijatna restorana sa mediteranskom kuhinjom, prodavnica.

Prčanj je jedno od malih odmarališnih sela na obali Boko-kotorskog zaliva. Ovo mjesto nosi titulu najboljeg odmarališta za osobe sa respiratornim bolestima – ovo područje crnogorskog primorja ima posebnu mikroklimu, a sam vazduh ima ljekovito dejstvo.

Prčanj ima svoj šarm, a panoramski pogled na Kotor zasigurno je jedan od najljepših u zalivu. Stoga su Prčanj kao destinaciju za odmor odavno odabrali zapadni turisti i naši sunarodnici.

Prčanj ima dobre pješčane i šljunčane plaže, a na obali ima mnogo kafića, restorana i mini hotela.

Lokacija

Podijeli Nekretninu

Share
POZOVITE NAS